Tel: +31 (0)6 119 515 19
  • Deutch
  • English
  • Nederlands
header

Het Landhuis als exclusief groepsverblijf

In Landhuis de Leijen kunt u heerlijk ontspannen. Er is een Finse sauna en in de tuin staat een hot-tub.

Gezellige gezamenlijke verblijfsruimte

In het landhuis bevindt zich een mooie verblijfsruimte met open keuken. In deze gezellige ruimte staat een lange eettafel met gemakkelijke stoelen, een loungebank en tv. U kunt hier met elkaar koken, eten, spelletjes doen en genieten van elkaars gezelschap. Met koud weer geeft de Finse speksteenkachel hier een behaaglijke warmte. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, en keukengerei. Vanuit de verblijfsruimte loopt u zo de veranda op, met mooi uitzicht over de tuin.


Comfortabele slaapkamers

In het landhuis bevinden zich op de begane grond 2 x twee-persoonsslaapkamers. Boven bevinden zich 1 x een vier-persoonsslaapkamer en 1 x een zes-persoonsslaapkamer met een extra inpandige slaapkamer. Drie slaapkamers hebben een eigen badkamer met toilet en douche. In totaal kunnen tot drie extra bedden worden bijgezet.

Bij Landgoed de Leijen bent u echt te gast. Bij aankomst is uw bed opgemaakt en liggen de handdoeken voor u klaar. Op aanvraag is er voor de kleintjes de mogelijkheid om een kinderbedje en kinderstoel bij te plaatsen.


Wellness

In Landhuis de Leijen kunt u heerlijk ontspannen. Er is een Finse sauna en in de tuin staat een hot-tub.


Huisregels

Het landhuis is rookvrij, maar er is buiten wel gelegenheid tot roken. Het meenemen van huisdieren is niet toegestaan.

Gezamelijke ruimte
 
De verblijfsruimte
Veranda
 
De veranda